Om klubben

Løgum Idrætsforening er en flerstrenget forening som i dag består af 7 afdelinger, hver afdeling har et sæt vedtægter og egen bestyrelse. Formand for hver bestyrelse sidder med i hovedforeningens bestyrelse, sammen med formanden for Løgum if. Løgum Idrætsforening holder til i og omkring Klosterhallerne i Løgumkloster. Et særkende ved klubben er de helt unikke fine forhold, som de 4 Klosterhaller tilbyder idrætsudøvere i alle aldre. Fra multihal med springgrav over 2 ‘normale’ haller til den store opvisningshal.
Udendørsfaciliteterne er lige så fine med egnens bedste fodboldbaner samt en topmoderne full-size kunstbane og en mindre kunstbane med bander. Hertil kommer en række omklædnings-, bade- og mødefaciliteter.
Foreningens adresse:
Løgum Idrætsforening